UP Vitamins

Goede voeding en voldoende beweging is van groot belang voor het behoud van een goede gezondheid.

Een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl helpen je om je fit en lekker te voelen.
In onze drukke maatschappij kan het moeilijk zijn om altijd goed en gezond te eten en te leven.
Er kunnen momenten zijn dat het natuurlijk evenwicht ondersteuning kan gebruiken en dat je baat kunt hebben bij een aanvulling op je normale voeding in de vorm van voedingssupplementen. Ook ouderen, kinderen en veganisten kunnen een verhoogde specifieke behoefte hebben aan extra voedingsstoffen.

Unipharma Vitamines zijn bedoeld als aanvulling op je normale voeding, met één of meer voedingsstoffen in een geconcentreerde vorm, zodat je maar 1 maal daags het supplement hoeft in te nemen (uitzonderingen zijn de Unipharma Glucosamine en unipharma Magnesium 400 mg Citraat Boost) en iedere verpakking geeft het precieze aantal maanden aan dat de inhoud van de verpakking meegaat!

Het Unipharma assortiment bestaat uit betaalbare kwalitatief goede voedingssupplementen en medische hulpmiddelen, die zijn oorsprong kent in UniPharma, een familiebedrijf waarvan de geschiedenis in de ontwikkeling en levering van gezondheidsproducten terug gaat tot 1877.

Wij streven samen met onze voedingsdeskundigen naar kwalitatief hoogwaardige betaalbare no-nonsense producten die een positieve bijdrage kunnen geven aan het behoud van jouw gezondheid.

Een compleet overzicht van alle Unipharma producten vind je onder ons assortiment.

Wil je meer informatie over het betreffende voedingssupplement of gericht advies welk supplement het beste bij jou past, neem dan contact met ons op of ga langs bij een van de vele verkooppunten.

UPvitamins.nl is geregistreerd onder Kag nr 3115-0917-1469